Schriks Konfektie - Oer Hollands vakmanschap

Over ons

Schriks Konfektie b.v. is al meer dan 40 jaar dé specialist in schorten en sloven. Sinds 1975 is het familiebedrijf toonaangevend in het vervaardigen van hoogwaardige en professionele kwaliteitsproducten op maat. Een authentieke en ambachtelijke textielfabrikant met liefde voor het vak.

Ouderwets vakmanschap met eigentijdse service. Dat is Schriks Konfektie!
Wij werken met eigen ontwerpers, een eigen snijzaal, een eigen productie en wij verkopen onze artikelen via dealers verspreid door heel Nederland en België.
De passie en zorg waarmee gewerkt wordt, weerspiegelt zich in de producten.
Schorten en sloven van Schriks zijn origineel, uniek en bijzonder.
Dat zie je, dat voel je, dat ervaar je..

Persoonlijk en transparant
Een persoonlijke en transparante werkwijze, dat is de kracht van Schriks Konfektie.
Persoonlijke aandacht voor product en klant staat bij ons hoog in het vaandel.
Door onze flexibele aanpak gaan we elke uitdaging aan.
Ons creatief en vakkundig team denkt graag met u mee en levert advies op maat.

Kwaliteit
Schorten en sloven van Schriks Konfektie zijn professioneel en altijd van de hoogste kwaliteit.
We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige stoffen die voldoen aan de hedendaagse Europese normen. Door het gebruik van Ten Cate stoffen hebben onze schorten en sloven een twee keer zo lange levensduur. Bovendien zijn onze schorten en sloven industrieel wasbaar en bieden ze een uitstekend draagcomfort.

Snelle levering
Schriks werkt voorraadhoudend. Daarnaast worden al onze producten in eigen huis vervaardigd. De lijnen in ons productieproces zijn kort en persoonlijk.
Door deze compacte en transparante aanpak kunnen wij zeer snelle levertijden garanderen, ongeacht de hoeveelheid. Doorgaans vandaag besteld, is morgen in huis!

Meer informatie?
De kleding van Schriks is verkrijgbaar via dealers, verspreid door geheel Nederland en België. Als u meer informatie wilt over de kleding of als u advies wilt voor uw specifieke situatie, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen.